مواد لازم:

عدس

آب مرغ

قارچ ریز خردشده

پودر سیر

فلفل دلمه ای ریز خردشده

پودر زیره

پیاز(متوسط و ریز خرد شده)

زردچوبه

آرد سوخاری

نمک

جعفری خرد شده

تخم مرغ

گشنیزخرد شده

روغن

1 پیمانه

2 پیمانه

12 پیمانه

12 قاشق چایخوری

12 پیمانه

1 قاشق چایخوری

1 عدد

1 قاشق چایخوری

12 پیمانه

12 قاشق چایخوری

13 پیمانه

2 عدد

13 پیمانه

5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه برگر گیاهی با عدس

 

عدس را از شب قبل می شوییم و می خیسانیم. دو بار آبش را عوض می کنیم. برای پختن عدس، آب داخل ظرف را کاملا خالی کرده و عدس را با آب مرغ درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بپزد و همه آب مرغ جذب عدس ها شود (ته ظرف آبی باقی نماند). صبر میکنیم تا عدسها خنک شود، بعد با غذاساز آنها را کاملا له می کنیم.1 قاشق غذاخوری روغن را داخل تابه می ریزیم پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی سبک شود. قارچ را می ریزیم تا آبش تبخیر شود. فلفل دلمه ای را می ریزیم وکمی تفت می دهیم. این مخلوط را کناری می گذاریم تا خنک شود، بعد به عدس له شده اضافه می کنیم. آرد سوخاری، جعفری و گشنیز خرد شده، ادویه ها و تخم مرغها را هم می ریزیم و کمی ورز می دهیم. برای نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم. سپس به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر قسمت را داخل دست گرد و بعد پهن می کنیم. روی ظرفی در یک ردیف می چینیم و دوباره برای نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.2 قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم. وقتی گرم شد، نیمی از برگرها را داخل تابه می گذاریم و هر طرف را برای 2 تا 3 دقیقه حرارت می دهیم تا کمی برشته شود. برگرها را از تابه در می آوریم، 2 قاشق غذاخوری باقیمانده روغن را در تابه میریزیم و بقیه برگرها را برشته میکنیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.