مواد لازم:

قارچ

پیاز متوسط

تخم مرغ

آرد سوخاری

آرد گندم

پودر پنیر پارمزان

جعفری خرد شده

نمک

پودر سیر

پودر پیاز

فلفل(سیاه وقرمز)

پودر کورن فلکس

روغن سرخ کردنی

 

500 تا 600 گرم

1 عدد

2 عدد

1⁄2 پیمانه

1⁄4  پیمانه

2 قاشق غذا خوری

3 قاشق غذا خوری

1⁄4 قاشق چایخوری

1⁄4 قاشق چایخوری

1⁄4 قاشق چایخوری

در صورت تمايل

1⁄3 پیمانه

1⁄4 تا 1⁄3 پیمانه

طرز تهیه برگر بوقلمون

پیاز را نگینی خرد می کنیم. قارچ را ورقه کرده و به همراه پیاز با 1 قاشق غذاخوری روغن، داخل قابلمه یا تابه ای که گنجایش کافی برایشان داشته باشد، تفت می دهیم تا آب قارچ کاملا کشیده شود. صبر می کنیم تا این مخلوط خنک شود. سپس داخل خرد کن (یا غذاساز) می ریزیم تا کمی خرد شوند، اما له نشوند. مخلوط پیاز و قارچ را داخل کاسه بزرگی میریزیم و بقیه مواد موجود در فهرست مواد لازم (به جز پودر کورن فلکس و روغن سرخ کردنی) را به آن اضافه می کنیم. مواد را با دست با هم مخلوط کرده، به 7 تا 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. پودر کورن فلکس را داخل یک بشقاب می ریزیم. نیمی از روغن را در تابه مناسبی (ترجیحا نچسب) ریخته و تابه را حرکت می دهیم تا تمام قسمت های تابه چرب شود.هر قسمت از خمیر برگرمان را داخل دست گرد کرده، روی پودر کورن فلکس می گذاریم و کمی می غلطانیم تا کاملا به پودر آغشته شود، سپس پهن می کنیم (اگردر این مرحله لبه های برگر کمی نامنظم شد، با انگشتان دست شکل دایره را منظم کرده و ترک های احتمالی را برطرف می کنیم). داخل تابه می گذاریم. نیمی را به همین ترتیب در تابه می چینیم. وقتی یک سمت برگرها برشته شد، بر می گردانیم تا سمت دیگر هم برشته شود. بعد از تابه خارج می کنیم (اگر از دستمال روغن گیر استفاده کنید تا روغن اضافه را از برگرها خارج کند، غذای سالم تری خواهید داشت). برای نیمه دیگر مواد هم همین مراحل را انجام می دهیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.