
برگر بوقلمون
مواد لازم:
سینه بوقلمون
لوبیاسفید(پخته شده)
قارچ نگینی خرد شده(ریز)
آرد سوخاری
تخم مرغ
روغن سرخ کردنی
پودر سیر
پودر پیاز
فلفل(سیاه وقرمز)
نمک
پودر کورن فلکس
300 گرم
1⁄2 پیمانه
1 پیمانه
1⁄3 پیمانه
2 عدد
4 قاشق غذا خوری
1⁄2 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به دلخواه
1⁄2 قاشق چایخوری
1 پیمانه
طرز تهیه برگر بوقلمون
سینه بوقلمون را خرد کرده همرا با لوبیا داخل غذا ساز می ریزیم تا کاملا له شده و یکدست شوند(یا دو بار از چرخ گوشت رد می کنیم). داخل کاسه بزرگی مخلوط سینه بوقلمون و لوبیا، قارچ، آرد سوخاری، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را می ریزیم. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، سفیده ها را داخل کاسه کوچکی ریخته با چنگال کمی می زنیم تا از هم باز شود و کنار می گذاریم. زرده ها را به مواد داخل کاسه بزرگ اضافه می کنیم. مواد را با دست مخلوط می کنیم. داخل ظرف مناسبی(ترجیحا نچسب)2 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم. پودر کورن فلکس را در بشقاب مسطحی می ریزیم.
دستمان را به سفیده تخم مرغ آغشته می کنیم برحسب اینکه می خواهیم برگرهای بزرگی داشته باشیم یا کوچک، تکه هایی از مواد مخلوط شده برداشته گرد می کنیم داخل بشقاب حاوی پودر کورن فلکس می گذاریم. با فشار دست پهنش می کنیم و بعد تکه خمیر را بر می گردانیم و باز کمی فشار می دهیم تا سمت مقابل هم کاملا با پودر کورن فلکس پوشانده شود. سپس داخل روغن سرخ میکنیم. با همه مواد همین کار را تکرار می کنیم. بین 6 تا 8 برگر بوقلمون خواهیم داشت.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی