راهنمای غذایی پنیر

 

پنیرهای متنوع زیادی در سرتاسر دنیا وجود دارد که شما می توانید به مدت 4 سال هر روز یک نوع پنیر متفاوت بخورید. تمام پنیرها منبع غنی ای از کلسیم هستند که به مقدار زیادی به تقویت استخوان های شما کمک می کند.

 

با خوردن پنیر چه چیزی بدست می آورید

اگرچه پنیرها به مقدار زیادی کالری و چربی های اشباع دارند، اما سرشار از کلیسم و مقداری پروتئین و فسفر نیز هستند.

 

راهنمای خرید

کم چرب بودن پنیر لزوما به معنای کاهش طعم و مزه نیست. انواع پنیرهای کم چرب را امتحان کنید تا پنیر مورد علاقه خود را بیابید. 

اگر می خواهید مقدار پنیر را در غذاهای پخته شده کاهش دهید تا مقدار چربی نیز کاهش پیدا کند، از مصرف پنیر داخل غذا اجتناب کنید و تنها برای روی غذا از پنیر استفاده کنید.  پنیر روی غذا بیشترین تاثیر را بر روی طعم و مزه خواهد داشت.

از ترکیب پنیر کم چرب خامه ای و پوره پنیر بدون چربی کلبه (cottage cheese) بجای خامه ترش به منظور کاهش کالری و چربی های اشباع استفاده کنید.

از پنیرهای ریکوتای پرچرب پرهیز کنید.  از پنیرهای ریکوتای کم چرب در دستور غذاهایی مثل لازانیا یا کالزونه استفاده کنید که باعث کاهش 50 کالری و 6 گرم چربی در هر نصف پیمانه می شود. و دقیقا به همان مقدار غلیظ و چرب است.

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.