با این غذاها علائم حساسیت را از خود دور کنید.(غذاهایی که حساسیت بهاره را تحت کنترل در می آورند)

 

هنگامی که از آلرژی رنج می برید بدن شما در مقابل محرک ها (گرده گیاهان، کپک و ...) از خود واکنش نشان میدهد.

خارش، آبریزش بینی ، گرفتگی مجاری بینی و گلو،ریزش مداوم اشک از جمله این واکنش هاست. در اینجا سه غذایی که کمک می کنند تا بتوان خس خس سینه، عطسه و سرفه را تحت کنترل در آورد معرفی می کنیم.

 

کلم بروکلی

 

تحقیقات نشان داده کلم بروکلی این گیاهان سبز کوچک غنی از سولفاران که آنتی اکسیدانی برای مقابله با التهاب  مجاری تنفسی است  به کاهش حساسیت و خس خس سینه کمک میکنند. مطالعات صورت گرفته در دانشگاهی در لس آنجلس  نشان داده که تنها خوردن 100 تا 200 گرم (حدود یک فنجان) از این سبزی فوالعاده در روز کافی است.

 

ماهی سالمون

امگا 3 موجود در ماهی سالمون مانند یک آنتی اکسیدان عمل کرده و از ترشح هیستامین (ماده شیمیای ای که سلولها در پاسخ به محرک های حساسیت زا ترشح می کنند ) می شود. ماهی تن و ساردین از دیگر منابع غنی از امگا 3 هستند.

مرکبات

 

تحقیقی در ژاپن نشان داده که ماده ای به نام کورستین فلاونوئید که در مرکباتی مثل پرتقال و لیمو یافت می شوند ممکن است به کاهش عطسه، آبریزش بینی و گرفتگی مجاری تنفسی کمک کند. کورستین به کاهش بیان ژن (لینک تو ویکی) که وظیفه کنترل ترشح هیستامین را دارد کمک میکند.

سیب از دیگر مواد غذایی سرشار از کورستین می باشد.

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.