کراکر جو 2
مواد لازم:
آرد جو
آرد گندم
روغن
شیر یا آب
شیره انگور(یا خرما)
3⁄4 پیمانه
1⁄4 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1⁄4 پیمانه
طرز تهیه کراکر جو (2) :
آرد جو و گندم را مخلوط می کنیم.روغن، شیر و شیره انگور را اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم. اگر خمیر شل بود کمی آرد جو اضافه می کنیم تا خمیری داشته باشیم که در عین نرم بودن به دست نچسبد. روی سطح کار کمی آرد می پاشیم. خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر باز کرده، می بریم با چنگال رویشان را سوراخ می کنیم. روی سینی چرب شده می چینیم. در فر از قبل گرم شده، 20 تا 25 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد می بریم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی