مواد لازم:

آرد جو

آرد گندم

روغن

شیر یا آب

شیره انگور(یا خرما)

34 پیمانه

14 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

 

طرز تهیه کراکر جو (2) :

آرد جو و گندم را مخلوط می کنیم.روغن، شیر و شیره انگور را اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم. اگر خمیر شل بود کمی آرد جو اضافه می کنیم تا خمیری  داشته باشیم که در عین نرم بودن به دست نچسبد. روی سطح کار کمی آرد می پاشیم. خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر باز کرده، می بریم با چنگال رویشان را سوراخ می کنیم. روی سینی چرب شده می چینیم. در فر از قبل گرم شده، 20 تا 25 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد می بریم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.