کراکر جو 1
مواد لازم:
آرد جو
نمک
روغن زیتون
آب
تخم کتان
کنجد
1 پیمانه
1⁄4 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1⁄2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کراکر جو (1) :
آردجو و نمک را مخلوط می کنیم. روغن زیتون را ریخته، آب را بتدریج اضافه می کنیم. وقتی خمیر شکل گرفت، روی ظرف را پوشانده و 15 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. تخم کتان و کنجد را مخلوط می کنیم. نیمی از آن را روی سطح کار می ریزیم. خمیر را رویش گذاشته، کمی پهن میکنیم. بقیه تخم کتان و کنجد را روی خمیر می ریزیم و خمیر را خیلی نازک پهن می کنیم و سپس می بریم. روی سینی می چینیم (نیازی به چرب کردن سینی نیست ). در فر از قبل گرم شده، به مدت 30 تا 35 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی