مواد لازم:

آرد جو

نمک

روغن زیتون

آب

تخم کتان

کنجد

1 پیمانه

14 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

12 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کراکر جو (1) :

آردجو و نمک را مخلوط می کنیم. روغن زیتون را ریخته، آب را بتدریج اضافه می کنیم. وقتی خمیر شکل گرفت، روی ظرف را پوشانده و 15 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. تخم کتان و کنجد را مخلوط می کنیم. نیمی از آن را روی سطح کار می ریزیم. خمیر را رویش گذاشته، کمی پهن میکنیم. بقیه تخم کتان و کنجد را روی خمیر می ریزیم و خمیر را خیلی نازک پهن می کنیم و سپس می بریم. روی سینی می چینیم (نیازی به چرب کردن سینی نیست ). در فر از قبل گرم شده، به مدت 30 تا 35 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.