مواد لازم:

جو دوسر

آرد

گیاهک گندم*

نمک

شکر

آب یا شیر

روغن

پنیر پارمزان

12 پیمانه

1 پیمانه

12 پیمانه

12 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری

23 پیمانه

13 پیمانه

14 پیمانه

 

*گیاهک گندم بخشی از دانه گندم است که جوانه زنی و ایجاد گیاه جدید را بر عهده دارد. در موقع آرد کردن گندم گیاهک نیز همراه سبوس از دانه جدا می شود. گیاهک گندم منبعی غنی از ویتامین E، ویتامین های گروه B، منیزیم ،فسفر، روی است.

 

طرز تهیه کراکر جو دوسر و گیاهک گندم :

جو دوسر را آرد می کنیم. با آرد گندم، گیاهک گندم، پنیر پارمزان، نمک و شکر مخلوط کرده، سپس آب(یا شیر) و روغن را بتدریج اضافه می کنیم. خمیر را روی سطح کار، خیلی نازک باز کرده، با کاتر دالبری می بریم. (اگر نیاز بود وخمیر به سطح کار می چسبید کمی آرد می پاشیم). روی سینی فر می چینیم. سینی را چرب نمی کنیم. در فر از قبل گرم شده، به مدت 15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.