
کراکر جو دوسر و گردو
مواد لازم:
جو دوسر
گردو
نمک
شیر
بیکینگ پودر
1و 3⁄4 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄4 قاشق چایخوری
2⁄3 پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کراکر جو دوسر و گردو :
همه مراحل تهیه خمیر این کراکر داخل غذاساز(خرد کن)انجام می شود. اما می توانید پس از خرد شدن گردو و جو دوسر، بقیه مراحل را با دست انجام دهید.
جو دوسر و گردو را داخل غذاساز پودر می کنیم. نمک و بیکینگ پودر را اضافه کرده، پس از چند پالس، شیر را اضافه می کنیم. سینی فر را چرب می کنیم. خمیر را داخل سینی، بطور یکنواخت پهن میکنیم. در داخل فر از قبل گرم شده، به مدت 10 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم. سینی را از فر خارج کرده، خمیر را می بریم (اگر از سینی تفلون استفاده میکنید، وسیله ای برای برش به کار ببرید که به سینی آسیب نزند). سینی را دوباره داخل فر قرار داده و 10 تا 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه می دهیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی