مواد لازم:

جو دوسر آرد شده*

تخم کتان پودر شده*

نمک

روغن زیتون

آب

کنجد

1 پیمانه

14 پیمانه

14 قاشق چایخوری

3 قاشق غذاخوری

12 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

 

*جو دوسر فوری را با خرد کن پودر می کنیم تا آرد شود، بعد پیمانه میکنیم.

*تخم کتان را با آسیاب برقی پودر کرده، پیمانه می کنیم.

 

طرز تهیه کراکر جو دوسر و تخم کتان :

آرد جودوسر، پودر تخم کتان و نمک را مخلوط می کنیم. آب و روغن زیتون را اضافه کرده و با دست هم می زنیم تا خمیر شکل بگیرد.10 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. سینی فر را چرب می کنیم و خمیر را داخل سینی، تا حد امکان بطور یکنواخت، پهن می کنیم. روی خمیر پهن شده کنجد می پاشیم و کمی فشار می دهیم تا کنجدها به خمیر بچسبند. در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با 150 درجه سانتیگراد می پزیم. سینی را از فر خارج کرده و می بریم(اگر از سینی تفلون استفاده می کنید از وسیله ای برای بریدن کراکر استفاده کنید که به سینی آسیب نزند). سینی را مجدد داخل فر می گذاریم و 20 تا 25 دقیقه دیگر با همان دما می پزیم تا ترد و شکننده شود.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.