مواد لازم:

آرد

تخم کتان

بیکینگ پودر

نمک

شکر

شیر

روغن زیتون

1 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

12 قاشق چایخوری

14 قاشق چایخوری

12 قاشق چایخوری

100 میلی لیتر

3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کراکر تخم کتان :

آرد، تخم کتان، بیکینگ پودر، نمک وشکر را مخلوط می کنیم. روغن و شیر را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد خشک اضافه می کنیم. روی ظرف را پوشانده و برای 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم. روی سطح کار کمی آرد می پاشیم. خمیر را به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر باز می کنیم و با کاتر دالبری می بریم. روی سینی فر می چینیم. سینی را چرب نمی کنیم. در فر از قبل گرم شده، به مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 190 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.