بیسکویت گردویی
مواد لازم:
آرد
گردو
شکر
تخم مرغ
رنده پوست لیمو
بیکینگ پودر
شیر
روغن
1 و 1⁄2 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1 عدد
2 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1⁄4 پیمانه
طرز تهیه بیسکویت گردویی:
گردو را بهمراه 1 قاشق غذاخوری آرد داخل خرد کن می ریزیم تا پودر شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی 1 تا 2 دقیقه میزنیم. روغن و سپس شیر را ریخته و به زدن ادامه می دهیم. رنده پوست لیمو را می ریزیم. مخلوط آرد را بتدریج اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. روی ظرف را می پوشانیم و 15 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم. روی سطح آردپاشی شده خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده قالب می زنیم. با فاصله 3 سانتیمتر روی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده، 12 تا 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی