مواد لازم:

آرد

گردو

شکر

تخم مرغ

رنده پوست لیمو

بیکینگ پودر

شیر

روغن

1 و 12 پیمانه

12 پیمانه

12 پیمانه

1 عدد

2 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

 

طرز تهیه بیسکویت گردویی:

گردو را بهمراه 1 قاشق غذاخوری آرد داخل خرد کن می ریزیم تا پودر شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی 1 تا 2 دقیقه میزنیم. روغن و سپس شیر را ریخته و به زدن ادامه می دهیم. رنده پوست لیمو را می ریزیم. مخلوط آرد را بتدریج اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. روی ظرف را می پوشانیم و 15 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم. روی سطح آردپاشی شده خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده قالب می زنیم. با فاصله 3 سانتیمتر روی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده، 12 تا 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.