در تهیه این بیسکویت ها از هر روغنی بجز روغن جامد و سرخ کردنی می توانید استفاده کنید.

 

طرز تهیه بیسکویت با موز:

 

مواد لازم:

جودوسرفوری

موز کاملا رسیده وپوره شده

روغن

1 پیمانه

12 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

جودوسر را داخل غذا سازتا حد امکان پودر می کنیم. بقیه کار را میتوانید با غذاساز ادامه دهید و یا اینکه با دست یا قاشق چوبی انجام دهید. موز و روغن را به جودوسر اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود. خمیر نرم و چسبنده است. با کمک یک قاشق و یا انگشت مرطوب تکه هایی از خمیر روی سینی که کمی چرب کرده ایم میگذاریم . هر شکلی که مایل هستید میتوانید به خمیر بدهید، فقط سعی کنید منظم و یکنواخت باشد. در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

طرز تهیه بیسکویت با سیب:

 

مواد لازم:

جودوسر فوری

سیب متوسط

روغن

1 پیمانه

2 عدد

1 قاشق غذاخوری

سیب ها را پوست گرفته، خرد می کنیم. با 14 پیمانه آب و چند قطره آبلیمو ترش تازه می پزیم. در آخر پخت نباید آبی داخل قابلمه باشد. سیب ها را پوره میکنیم. جودوسر را داخل غذاساز پودر می کنیم. بقیه مراحل مثل بیسکویت با موز انجام می شود.

 

طرز تهیه بیسکویت با خرما:

 

مواد لازم:

جودوسر فوری

خرما(بدون پوست وهسته)له شده

زرده تخم مرغ

روغن

1 پیمانه

8 عدد

1 عدد

1 قاشق غذاخوری

جودوسر را داخل غذاساز پودر می کنیم. همه مواد را با غذاساز یا با دست مخلوط می کنیم. بقیه مراحل مثل دو بیسکویت قبلی است. اما برای این بیسکویت دمای فر 160 درجه سانتیگراد و مدت پخت 10 دقیقه است.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.