
بیسکویت کنجدی
مواد لازم:
آرد
کنجد
روغن
شکر
تخم مرغ
وانیل
بیکینگ پودر
آب لیمو
1⁄2 پیمانه
1 و 1⁄4 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
1 عدد
2 قاشق چایخوری
1⁄8 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری


طرز تهیه بیسکویت کنجدی
کنجد را داخل فر یا درون ماهی تابه تست می کنیم تا کمی تغییر رنگ دهد.
شکر،روغن،تخم مرغ ووانیل را با همزن به مدت 2 دقیقه می زنیم.مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کرده وبا قاشق چوبی هم می زنیم.کنجد وآب لیمو را می ریزیم ومخلوط می کنیم.روی ظرف را می پوشانیم و30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.سینی فر را چرب کرده وکاغذ روغنی می اندازیم.با قاشق چایخوری از خمیر روی سینی می گذاریم.بین تکه های خمیر باید 4 تا 5 سانت فاصله باشد.در فر از قبل گرم شده ،15 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم .بعد ازخارج کردن سینی از فر صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند(5 تا 10 دقیقه)بعد از کاغذ روغنی جایشان می کنیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی