
بیسکویت کشمشی 2
مواد لازم:
آرد
تخم مرغ
روغن
پوست رنده شده لیمو
ماست
کشمش
شکر
بیکینگ پودر
1⁄2 2 پیمانه
1 عدد
1⁄4 پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2⁄3 پیمانه
1⁄3 پیمانه
1 قاشق چایخوری
برای روی شیرینی:
1 زرده و 1 قاشق غذاخوری شیر



طرز تهیه بیسکویت کشمشی
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن، ماست و شکر را می زنیم. تخم مرغ و پوست لیمو را اضافه می کنیم. در آخر آرد و بیکینگ پودر را می ریزیم. خمیر را دو قسمت می کنیم. هر دو قسمت را روی سطح آرد پاشی شده، جداگانه، به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم (سعی کنید یک شکل و یک اندازه باشند). روی یک قسمت کشمش ها را پخش می کنیم. تکه دوم خمیر را روی کشمش ها می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند. لبه های دو خمیر را به هم وصل می کنیم. به اندازه های دلخواه میبریم. زرده وشیر را مخلوط کرده، روی خمیر می مالیم و در صورت تمایل کمی کنجد رویش می پاشیم. روی سینی با کاغذ روغنی می گذاریم. در فر از قبل گرم شده، 15 دقیقه با 200 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی