مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

روغن

پوست رنده شده لیمو

ماست

کشمش

شکر

بیکینگ پودر

12  2 پیمانه

1 عدد

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

23 پیمانه

13 پیمانه

1 قاشق چایخوری

 

برای روی شیرینی:

1 زرده و 1 قاشق غذاخوری شیر

 

خمیر بیسکویت کشمشی 
خمیر بیسکویت کشمشی 
خمیر بیسکویت کشمشی 

طرز تهیه  بیسکویت کشمشی

 

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن، ماست و شکر را می زنیم. تخم مرغ و پوست لیمو را اضافه می کنیم. در آخر آرد و بیکینگ پودر را می ریزیم. خمیر را دو قسمت می کنیم. هر دو قسمت را روی سطح آرد پاشی شده، جداگانه، به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم (سعی کنید یک شکل و یک اندازه باشند). روی یک قسمت کشمش ها را پخش می کنیم. تکه دوم خمیر را روی کشمش ها می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند. لبه های دو خمیر را به هم وصل می کنیم. به اندازه های دلخواه میبریم. زرده وشیر را مخلوط کرده، روی خمیر می مالیم و در صورت تمایل کمی کنجد رویش می پاشیم. روی سینی با کاغذ روغنی می گذاریم. در فر از قبل گرم شده، 15 دقیقه با 200 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.