
بیسکویت کشمشی 1
مواد لازم برای خمیر:
آرد
شکر
بیکینگ پودر
روغن
آب یخ یا آب پرتقال
1پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
3 -4 قاشق غذاخوری
مواد میانی:
تخم مرغ زده شده
مویز یا کشمش
1عدد
2⁄3 پیمانه




طرز تهیه بیسکویت کشمشی:
آرد، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. روغن و سپس آب پرتقال را می ریزیم. اگر آب پرتقال کم بود و خمیر منسجم نشد، کمی اضافه می کنیم. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم. روی خمیر کمی تخم مرغ زده شده می مالیم. مویزها را روی یک نیمه از خمیر باز شده پخش می کنیم و کمی فشار می دهیم. نیمه دیگر خمیر را روی مویزها آورده و دوباره رویشان وردنه می کشیم تا خمیر نازکتر شود. رویش تخم مرغ مالیده، شکر درشت می پاشیم و به اندازه های دلخواه می بریم. روی سینی پرب شده یا با کاغذ روغنی می چینیم. 15 – 20 دقیق با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم تا قدری طلایی شوند.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی