مواد لازم برای خمیر:

آرد

شکر

بیکینگ پودر

روغن

آب یخ یا آب پرتقال

1پیمانه

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

5 قاشق غذاخوری

3 -4 قاشق غذاخوری

 

مواد میانی:

تخم مرغ زده شده

مویز یا کشمش

1عدد

23 پیمانه

خمیر بیسکویت کشمشی 
بیسکویت کشمشی 
بیسکویت کشمشی 
بیسکویت کشمشی 

طرز تهیه بیسکویت کشمشی: 

آرد، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. روغن و سپس آب پرتقال را می ریزیم. اگر آب پرتقال کم بود و خمیر منسجم نشد، کمی اضافه می کنیم. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم. روی خمیر کمی تخم مرغ زده شده می مالیم. مویزها را روی یک نیمه از خمیر باز شده پخش می کنیم و کمی فشار می دهیم. نیمه دیگر خمیر را روی مویزها آورده و دوباره رویشان وردنه می کشیم تا خمیر نازکتر شود. رویش تخم مرغ مالیده، شکر درشت می پاشیم و به اندازه های دلخواه می بریم. روی سینی پرب شده یا با کاغذ روغنی می چینیم. 15 – 20 دقیق با دمای 180 درجه سانتیگراد می پزیم تا قدری طلایی شوند.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.