مواد لازم:

  • تخم مرغ کامل 2 عدد
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • شکر سفید 13 پیمانه
  • روغن 23 پیمانه
  • عسل 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل 14 قاشق چایخوری
  • آرد 34  2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • گردو تعدادی

 

طرز تهیه بیسکویت نرم با عسل:

تخم مرغ ها، سفیده و شکر را با همزن دستی یا چنگال می‌زنیم. وقتی تخم مرغ‌ها کاملا باز شدند، روغن و عسل را اضافه می‌کنیم و باز کمی می‌زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را می‌ریزیم و با کمک یک چنگال یا قاشق چوبی مخلوط شان می‌کنیم. روی سینی فر کاغذ روغنی می‌اندازیم. خمیر را داخل کیسه با ماسوره ساده ریخته و با فاصله چند سانتیمتر روی سینی می‌ریزیم. به زرده یک قاشق غذاخوری آب اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. با برس روی شیرینی ها می‌زنیم. در صورت تمایل روی هر تکه خمیر، ¼ مغز گردو می‌گذاریم. داخل فر از قبل گرم شده 12 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می‌پزیم.

بخاطر وجود عسل در این بیسکویت باید مراقب باشیم تا نسوزد.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.