
بیسکویت نرم با طعم لیمو
مواد لازم:
- آرد 2 پیمانه
- شکر سفید ½ پیمانه
- روغن ¼ پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- آب لیمو 1 قاشق چایخوری
- پوست رنده شده لیمو 1 قاشق چایخوری
- شیر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بیسکویت نرم با طعم لیمو:
روغن، شکر، تخم مرغها و پوست لیمو را با همزن دستی یا چنگال میزنیم. آب لیمو را اضافه میکنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر و سپس شیر را میریزیم. با چنگال کاملا مخلوط میکنیم. روی سینی کاغذ روغنی میاندازیم. خمیر را داخل کیسه با ماسوره ساده میریزیم و با فاصله 1 سانتیمتر روی کاغذ روغنی قرار میدهیم. داخل فر از قبل گرم شده، 12 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد میپزیم. در صورت تمایل قبل از گذاشتن داخل فر، رویشان زرده مالیده و مغز بادام قرار میدهیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی