مواد لازم:

آرد

پودر نارگیل

شکر

تخم مرغ کامل

زرده

ماست

روغن

بیکینگ پودر

وانیل

1و 34 پیمانه

1 پیمانه

23 پیمانه

1 عدد

1 عدد

14 پیمانه

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

18 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکویت نارگیلی :

آرد، پودر نارگیل و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. تخم مرغ، زرده، وانیل و شکر را 1 تا 2دقیقه با همزن برقی می زنیم. روغن و ماست را اضافه کرده و باز کمی می زنیم. مخلوط آرد و... را بتدریج می ریزیم و با قاشق چوبی یا دست هم می زنیم تا خمیر شکل بگیرد. روی ظرف را می پوشانیم و برای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم. پس از این مدت خمیر را باز می کنیم. اگر نیاز بود و خمیر به سطح کار می چسبید، آرد می پاشیم. داخل سینی کاغذ روغنی می اندازیم. خمیر را قالب زده و با فاصله 3 سانتیمتر روی کاغذ روغنی می چینیم. در فر از قبل گرم شده، به مدت 15 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. پس از پخت، 5 دقیقه صبر می کنیم بعد شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.