مواد لازم:

  • آرد               4 پیمانه                 
  • پوست رنده شده لیمو       1 قاشق غذاخوری
  • شکر            1 پیمانه                
  • زعفران آب کرده (در صورت تمایل)   1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر   2 قاشق چایخوری       
  • شیر             14 پیمانه
  • روغن        12 پیمانه         
  • کنجد            1 پیمانه
  • تخم مرغ       2 عدد

 

طرز تهیه بیسکویت ملکه:

(این بیسکویت یک شیرینی کنجدی ایتالیایی است.)

آرد، شکر و بیکینگ پودر را مخلوط می‌کنیم. داخل کاسه دیگری تخم مرغها را با چنگال می‌زنیم. پوست رنده شده لیمو، شیر، روغن و زعفران را اضافه کرده ومخلوط می‌کنیم. این مخلوط را داخل مخلوط آرد و... می‌ریزیم. کمی ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید. کنجد را درون یک بشقاب می‌ریزیم. از خمیر تکه ای بزرگتر از گردو بر می‌داریم، به طول 4 تا 5 سانتیمتر رول می‌کنیم. داخل کنجد می‌غلطانیم وکمی فشار می‌دهیم تا کنجدها به خمیر بچسبند و ضخامت خمیر به حدود 1 سانتیمتر برسد. روی سینی کاغذ روغنی می‌اندازیم و شیرینی‌ها را رویش می‌چینیم.10  دقیقه با 200 درجه سانتیگراد و15 دقیقه با 150 درجه می‌پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.