
بیسکویت ملکه
مواد لازم:
- آرد 4 پیمانه
- پوست رنده شده لیمو 1 قاشق غذاخوری
- شکر 1 پیمانه
- زعفران آب کرده (در صورت تمایل) 1 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- شیر 1⁄4 پیمانه
- روغن 1⁄2 پیمانه
- کنجد 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه بیسکویت ملکه:
(این بیسکویت یک شیرینی کنجدی ایتالیایی است.)
آرد، شکر و بیکینگ پودر را مخلوط میکنیم. داخل کاسه دیگری تخم مرغها را با چنگال میزنیم. پوست رنده شده لیمو، شیر، روغن و زعفران را اضافه کرده ومخلوط میکنیم. این مخلوط را داخل مخلوط آرد و... میریزیم. کمی ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید. کنجد را درون یک بشقاب میریزیم. از خمیر تکه ای بزرگتر از گردو بر میداریم، به طول 4 تا 5 سانتیمتر رول میکنیم. داخل کنجد میغلطانیم وکمی فشار میدهیم تا کنجدها به خمیر بچسبند و ضخامت خمیر به حدود 1 سانتیمتر برسد. روی سینی کاغذ روغنی میاندازیم و شیرینیها را رویش میچینیم.10 دقیقه با 200 درجه سانتیگراد و15 دقیقه با 150 درجه میپزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی