
بیسکویت شیر یا بیسکویت صبحانه
این بیسکویت یک بیسکویت ایتالیایی است که همراه با شیر و برای صبحانه میل میشود. دو دستور تهیه، یکی با شیر و دیگری بدون شیر را در زیر ملاحظه خواهید کرد.
مواد لازم:
1⁄2 4 پیمانه
2 عدد
2⁄3 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄3 پیمانه
1 ق چ
1⁄4 ق چ
1 ق چ
1⁄4 4 پیمانه
3 عدد
2⁄3 پیمانه
-
1⁄2 پیمانه
1 ق چ
1⁄4 ق چ
1 ق چ
آرد
تخم مرغ
شکر سفید
شیر
روغن
پوست رنده شده لیمو
وانیل
بیکینگ پودر
طرز تهیه بیسکویت شیر یا بیسکویت صبحانه:
آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه بزرگی با هم مخلوط میکنیم. در کاسه کوچکتری تخم مرغ ها را با چنگال میزنیم. وانیل، پوست لیمو، شکر،روغن (وشیر) را اضافه کرده و قدری میزنیم تا با هم مخلوط شوند. وسط آرد را کمی گود میکنیم و مخلوط شکر، روغن و... را داخلش میریزیم و کمی ورز میدهیم. برای شکل دادن به خمیر میتوانیم به دو روش عمل کنیم: تکه هایی از خمیر برداشته روی سطح آرد پاشی شده رول کرده و بعد با فشار دست کمی پهن شان کنیم تا به شکل نوار در آیند؛ یا خمیر را به ضخامت نیم تا یک سانتیمتر باز کرده، با کاتر دالبری به شکل مستطیل و به اندازههای 9 در 3 یا 12 در 4 سانتیمتر ببریم. سینی فر را کمی چرب میکنیم. بیسکویت ها را رویش میچینیم. روی بیسکویت ها شیر میمالیم و قدری شکر میپاشیم. در فر از قبل گرم شده،20 تا 25 دقیقه با دمای180 درجه سانتیگراد میپزیم تا کمی تغییر رنگ دهند.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی