مواد لازم:

  • آرد  1 پیمانه*
  • جو دوسر  ¼ 1 پیمانه
  • روغن ¼ پیمانه
  • شکر قهوه ای 1 پیمانه
  • موز ½ یک موز نسبتا بزرگ
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شیر 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه بیسکویت دایجستو با موز

توجه داشته باشید همه مراحل داخل غذا ساز انجام می شود.

جو دو سر را داخل غذاساز تا حد امکان، آرد می‌کنیم. آرد را اضافه کرده و سپس شکر،بیکینگ پودر و وانیل را می‌ریزیم. چند پالس می‌زنیم. موز را اضافه کرده و وقتی کاملا مخلوط شد، روغن و سپس شیر را می‌ریزیم. خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای نیم ساعت داخل یخچال می‌گذاریم. سپس خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر بازکرده با کاتر گرد 5 سانتیمتری قالب می‌زنیم. روی سینی که کاغذ روغنی گذاشته‌ایم می‌چینیم. داخل فر از قبل گرم شده، 15 الی 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می‌پزیم.

*آرد این بیسکویت حتما باید آرد مخلوط با سبوس باشد.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.