مواد لازم:

آرد**

جو دوسر(1 تا 2 دقیقه)

روغن

شکر قهوه ای

بیکینگ پودر

شیر

وانیل

23 پیمانه 

1 14 پیمانه

13 پیمانه

13 پیمانه

1 قاشق چایخوری

2 قاشق غذا خوری

18 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکویت دایجستو

جو دو سر را داخل غذاساز تا حد امکان آرد می‌کنیم. سپس آرد را به آن اضافه می‌کنیم (همه مراحل داخل غذا‌ساز انجام می‌شود). شکر، بیکینگ پودر و وانیل را می‌ریزیم و چند پالس می‌زنیم. سپس روغن و در نهایت شیر را اضافه می‌کنیم. خمیر را داخل کیسه نایلون گذاشته و برای نیم ساعت داخل یخچال می‌گذاریم. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر باز می‌کنیم. با کاتر 5 سانتیمتری گرد قالب می‌زنیم. روی سینی که کاغذ روغنی گذاشته‌ایم، می‌چینیم. داخل فر از قبل گرم شده، برای 15 الی 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می‌پزیم.

 

**آرد این بیسکویت حتما باید آرد مخلوط با سبوس باشد.

 

مطالب مرتبط:

  

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.