
بیسکویت دارچین و گردو
مواد لازم:
- روغن 1⁄4 پیمانه
- شیر 2 قاشق غذاخوری
- شکر 2⁄3 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل 1⁄8 قاشق چایخوری
- آرد 2 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- گردو کاملا خرد شده 1 پیمانه
- دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکویت دارچین و گردو:
آرد ، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط می کنیم.
روغن و شکر را می زنیم.تخم مرغ و وانیل را می ریزیم و 1 دقیقه می زنیم. شیر را می ریزیم و باز کمی می زنیم.مخلوط ارد، بیکینگ پودر ودارچین را بتدریج اضافه می کنیم.گردوها را می ریزیم.خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم .اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد رویش می پاشیم.سینی فررا کمی چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم.با کاتر گرد دالبری قالب می زنیم.با فاصله 2 سانتیمتر روی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده 10 تا 12 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی