مواد لازم:

  • روغن   14 پیمانه
  • شیر  2  قاشق غذاخوری
  • شکر  23 پیمانه
  • تخم مرغ  1 عدد
  • وانیل   18  قاشق چایخوری
  • آرد    2 پیمانه
  • بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری
  • گردو کاملا خرد شده    1 پیمانه
  • دارچین   1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه  بیسکویت دارچین و گردو:

آرد ، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط می کنیم.

روغن و شکر را می زنیم.تخم مرغ و وانیل را می ریزیم و 1 دقیقه می زنیم. شیر را می ریزیم و باز کمی می زنیم.مخلوط ارد، بیکینگ پودر ودارچین را بتدریج اضافه می کنیم.گردوها را می ریزیم.خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر باز می کنیم .اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد رویش می پاشیم.سینی فررا کمی چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم.با کاتر گرد دالبری قالب می زنیم.با فاصله 2 سانتیمتر روی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده 10 تا 12 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.