مواد لازم:

  • آرد 12  3 پیمانه
  • دارچین   2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری
  • شکر     1 پیمانه
  • روغن    12  پیمانه
  • تخم مرغ   2 عدد
  • وانیل    18 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری شکر سفید و 1 قاشق چایخوری دارچین برای روی بیسکویت ها

 

 طرز تهیه بیسکویت دارچینی:

آرد، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط می‌کنیم.

روغن و شکر را می زنیم. تخم مرغها و وانیل را اضافه می کنیم و1 دقیقه می‌زنیم. مخلوط آرد و... را می‌ریزیم وکاملا مخلوط می کنیم. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 2تا 3 میلیمتر باز می‌کنیم. سپس فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می‌ندازیم. خمیر را با کاتر دلخواه قالب می زنیم. اگر خمیر به کاتر می‌چسبید کاتررا داخل آرد زده و بعد قالب می‌زنیم. روی سینی فر می چینیم.1قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری دارچین را مخلوط کرده و روی بیسکویت ها می‌پاشیم (یا ابتدا قدری شیر روی شان می‌مالیم وبعد می‌پاشیم). در فر از قبل گرم شده 10 تا 12 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد می‌پزیم.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.