
بیسکویت جودوسر و بادام
مواد لازم:
- بادام خرد شده 2⁄3 پیمانه
- جودوسر خرد شده 2⁄3 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- عسل 4 قاشق غذاخوری
- روغن 4 قاشق غذاخوری
- آب پرتقال 2 قاشق چایخوری
- پوست رنده شده پرتقال 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکویت جودوسر و بادام:
جودوسر و بادام را داخل غذا ساز پودر کرده وسپس تست می کنیم(چند دقیقه داخل تابه،یا 2 دقیقه داخل مایکوویو، یا چند دقیقه داخل فر).صبر می کنیم تا خنک شود. تخم مرغ را با چنگال می زنیم.روغن،عسل ، پوست و آب پرتقال را اضافه می کنیم.با جودوسر و بادام پودر شده مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا منسجم شود. خمیر را نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.روی سینی کاغذ روغنی می اندازیم.به اندازه قاشق چایخوری از خمیر روی کاغذ روغنی می گذاریم .انگشتان دستمان را مرطوب کرده وپهن وصاف شان می کنیم.داخل فر از قبل گرم شده، 8 تا 10 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی