مواد لازم:

پودر جوانه گندم

وانیل

آرد گندم

دارچین

روغن

بیکینگ پودر

شکر

شیر

تخم مرغ

2 پیمانه

18 قاشق چایخوری

12 پیمانه

1 قاشق چایخوری

13 پیمانه

2 قاشق چایخوری

23 پیمانه

1پیمانه

1 عدد

 

طرز تهیه بیسکویت جوانه گندم

 

پودر جوانه گندم، آرد، بیکینگ پودر ودارچین را مخلوط می کنیم. روغن،شکر، تخم مرغ و وانیل را حدود 2 دقیقه با همزن می زنیم. شیر را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم. مخلوط آرد را بتدریج اضافه کرده و با قاشق چوبی با مواد تر کیب می کنیم. خمیری که بدست میآ ید کمی چسبنده است اما آرد بیشتری نمی ریزیم. روی ظرف را می پوشانیم وبرای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم. بعد از این مدت، خمیر را روی سطح کار به ضخامت 3 تا 4 میلیمتر باز می کنیم (نیازی به پاشیدن آرد روی سطح کار نیست). با قالب دلخواه قالب می زنیم. سینی فر را چرب می کنیم.ب ا فاصله 2 تا 3 سانت روی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده 12 تا 15 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی شیرینی ها پخت و سینی را از فر خارج کردیم،10 دقیقه صبر می کنیم بعد از سینی جدایشان می کنیم.

مطالب مرتبط:

 

دیدگاه‌ها  

#1 بیسکویت جوانه گندمشادی 1396-11-24 07:01
ممنون از دستور های آشپزی خوبتون که تغذیه سالم رو به همه یاد میدین، فقط توی تایپ مواد لازم لطفاً دقت بفرمایید الان تو این دستور مقدار مواد لازم اصلا مقابل خود مواد نوشته نشده و این خیلی مهم هست مثلا در همین دستور یکی از مواد لازم که فکر کنم پودر جوانه گندم باشه در دستور نیست!!!!
گزارش به مدیر
#2 پاسخ: بیسکویت جوانه گندمadmin 1396-11-24 07:55
خیلی ممنون از توجه شما. موردی که فرمودین اصلاح شد
گزارش به مدیر
#3 بيسكوييتپرتو 1397-11-16 10:26
من اينو درست كردم فقط به جاي شكر عسل ريختم عالي شد
گزارش به مدیر
#4 پاسخ: پرتوadmin 1397-11-16 13:55
ممنون. عالیه. خوشحالم که راضی هستید
گزارش به مدیر

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.