مواد لازم:

آردجو

شیر

پودر جوانه جو

بیکینگ پودر

آرد گندم

تخم مرغ

شکر

وانیل

روغن

پوست رنده شده پرتقال

12 پیمانه

14 پیمانه

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

34 پیمانه

1 عدد

23 پیمانه

18 قاشق چایخوری

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکویت جو

 

آرد جو، پودر جوانه جو، آرد گندم و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. تخم مرغ، روغن، شکر و وانیل را حدود 2 دقیقه با همزن می زنیم. شیر را اضافه کرده و درحد مخلوط شدن می زنیم. مخلوط آردها را بتدریج می ریزیم و با قاشق چوبی با مواد ترکیب می کنیم. روی سطح کار کمی آرد می پاشیم. خمیر را به ضخامت3 تا 4 میلیمتر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می زنیم. سینی فر را چرب می کنیم. با فاصله 2 سانتیمترروی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده، 15 تا 20 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.