
بیسکویت جو
مواد لازم:
آردجو
شیر
پودر جوانه جو
بیکینگ پودر
آرد گندم
تخم مرغ
شکر
وانیل
روغن
پوست رنده شده پرتقال
1 1⁄2 پیمانه
1⁄4 پیمانه
1⁄4 پیمانه
1 قاشق چایخوری
3⁄4 پیمانه
1 عدد
2⁄3 پیمانه
1⁄8 قاشق چایخوری
1⁄4 پیمانه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکویت جو
آرد جو، پودر جوانه جو، آرد گندم و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. تخم مرغ، روغن، شکر و وانیل را حدود 2 دقیقه با همزن می زنیم. شیر را اضافه کرده و درحد مخلوط شدن می زنیم. مخلوط آردها را بتدریج می ریزیم و با قاشق چوبی با مواد ترکیب می کنیم. روی سطح کار کمی آرد می پاشیم. خمیر را به ضخامت3 تا 4 میلیمتر باز کرده و با قالب دلخواه قالب می زنیم. سینی فر را چرب می کنیم. با فاصله 2 سانتیمترروی سینی می چینیم. در فر از قبل گرم شده، 15 تا 20 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی