مواد لازم:

آرد گندم

آرد برنج

شکر

رنده پوست لیمو

بیکینگ پودر

روغن

ماست

تخم مرغ

وانیل

1 پیمانه

1و 12 پیمانه *

23 پیمانه

1 قاشق چایخوری

12 قاشق چایخوری

14 پیمانه

3 قاشق غذا خوری

1 عدد

18 قاشق چایخوری

 

*آرد برنج را می توانید با 1و 2/1 قاشق غذاخوری سبوس برنج ترکیب کنید تا مجموعا  1و 2/1 پیمانه بشود.

 

طرز تهیه بیسکویت برنجی :

آرد برنج، آرد گندم و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن و ماست را با همزن برقی 2 دقیقه می زنیم. پوست لیمو را اضافه می کنیم. مخلوط آردها را بتدریج می ریزیم و مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. روی ظرف را می پوشانیم و 30 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 3 تا 4 میلیمتر باز می کنیم. قالب می زنیم. داخل سینی کاغذ روغنی می اندازیم. خمیرهای قالب زده را با فاصله 3 سانتیمتر روی کاغذ روغنی می چینیم. رویشان چند سوراخ ایجاد می کنیم. در فر از قبل گرم شده، به مدت 15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم. بعد از پخت، 5 دقیقه صبر می کنیم بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

مطالب مرتبط:

 

دیدگاه‌ها  

#1 بیسکویت برنجیNegar 1397-09-07 21:13
Mishe bejaie shekar asal rikht ?
گزارش به مدیر
#2 پاسخ: بیسکویت برنجیadmin 1397-11-25 14:06
میتونید عسل بریزید اما دما و مدت پخت رو کاهش بدین. احتمالا به آرد بیشتری هم نیار خواهید داشت. بابت تاخیر عذرخواهی میکنم
گزارش به مدیر

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.