مواد لازم:

آرد

گیاهک گندم*

روغن

شیر

بیکینگ پودر

تخم مرغ

شکر

وانیل

رنده پوست لیمو یا پرتقال

2 پیمانه

14 پیمانه

14 پیمانه

14 پیمانه

1 قاشق چایخوری

1 عدد

23 تا 1 پیمانه

18 پیمانه

1 قاشق چایخوری

 

*گیاهک گندم بخشی از دانه گندم است که جوانه زنی و ایجاد گیاه جدید را بر عهده دارد. در موقع آرد کردن گندم گیاهک نیز همراه سبوس از دانه جدا می شود. گیاهک گندم منبعی غنی از ویتامین E، ویتامین های گروه B، منیزیم، فسفر، روی است.

 

طرز تهیه بیسکویت با گیاهک گندم :

آرد، گیاهک گندم و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن، شکر، تخم مرغ و وانیل را 2 دقیقه با همزن برقی می زنیم. شیر و پوست لیمو و پرتقال را اضافه می کنیم. آرد و... را بتدریج به مخلوط افزوده و با قاشق چوبی یا دست هم می زنیم. وقتی خمیر شکل گرفت، روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر باز کرده قالب می زنیم. سینی فر را با چند قطره روغن چرب می کنیم. شیرینی ها را روی سینی با فاصله 3 ساتیمتر می چینیم. در فر از قبل گرم شده، به مدت 10 تا 15 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.