بیسکویت با رویه فندقی
مواد لازم برای خمیر:
آرد
شکر
روغن
ماست
زرده
بیکینگ پودر
وانیل
2 پیمانه
1⁄3 پیمانه
3 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 عدد
1 قاشق چایخوری
1⁄8 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه:
آرد
شکر سفید
سفیده
فندق
1 قاشق غذاخوری
1⁄2 پیمانه
2 عدد
30 عدد(1⁄4 پیمانه)
طرز تهیه بیسکوتی جو دوسر و سیب :
سیب را پوست گرفته و با رنده درشت رنده می کنیم. جو دوسر را با غذاساز آرد کرده بعد پیمانه می کنیم. آرد گندم، جو دوسر آردشده، دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. روغن و شکر را کمی می زنیم(با مفتول سیمی یا همزن برقی). تخم مرغها و وانیل را اضافه کرده، سپس شیر را می ریزیم. مخلوط آرد و... و سیب رنده شده را اضافه می کنیم. خمیر کمی چسبنده است اما آرد اضافی نمی زنیم (چون باعث خشک شدن بیسکوتی می شود). سینی فر را چرب می کنیم. با دستان آغشته به آرد، روی سینی چرب شده، دو رول از خمیر درست کرده و به ارتفاع 2 سانتیمتر می رسانیم(طول و عرض رول بر حسب اینکه بخواهید بیسکوتی کوچک یا بزرگ باشد می تواند تغییر کند). در داخل فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم. سینی را از فر خارج کرده، 15 تا 20 دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود. روی سطح کار می گذاریم. با کارد اره ای به ضخامت 1 تا 1/5سانتیمتر می بریم. بیسکوتی ها را به پهلو روی سینی قرار می دهیم 15 دقیقه دیگر می پزیم. برای پهلوی دیگر هم همین کار را تکرار می کنیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی