مواد لازم:

  • آرد  4 تا 12  4 پیمانه
  • شکر سفید  13  1 پیمانه
  • بادام درسته 12 1 تا 2 پیمانه
  • گلاب  2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ  5 عدد
  • وانیل   12 قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت بادام:

بادام ها را تست می کنیم(چند دقیقه داخل تابه،یا 2 دقیقه داخل مایکروویو ، یا چند دقیقه داخل فر).

آرد وشکر را مخلوط می کنیم.تخم مرغ ها ،گلاب و وانیل را بامفتول سیمی یا چنگال می زنیم.مخلوط آرد وشکر را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم.این خمیر کمی چسبنده است. آرد بیشتری اضافه نمی کنیم.بادام ها را به خمیر افزوده ومخلوط می کنیم.یک سینی مناسب را چرب میکنیم یا داخلش کاغذ روغنی می اندازیم.خمیر را با دست یا به کمک قاشق چوبی، به شکل دو رول روی سینی قرار می دهیم.بین رول ها باید 5 تا 6 سانت فاصله باشد.در فر از قبل گرم شده 10 تا 15 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم.سپس از فر خارج کرده و با فاصله 1 سانت رول ها را می بریم و کمی بین شان فاصله می گذاریم تا مغزشان بیشتر پخته شود. 10 دقیقه دیگر می پزیم نه بیشتر. اگر زیاد در فر بمانند سفت می شوند.

 

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.