مواد لازم:

  • ارده   1 پیمانه
  • شکر قهوه ای  23  پیمانه
  • تخم مرغ  1 عدد
  • بیکینگ پودر  1 قاشق چایخوری
  • وانیل   1 قاشق چایخوری
  • کنجد تست شده   12 1 پیمانه
 بیسکویت ارده و کنجد
 بیسکویت ارده و کنجد

 

طرز تهیه بیسکویت ارده و کنجد

قبل از پیمانه کردن ارده،ارده را کاملا هم بزنید بعد داخل پیمانه اندازه گیری بریزید.

ارده،شکر قهوه ای، تخم مرغ، بیکینگ پودر و وانیل را 2دقیقه با همزن میزنیم.کنجد را اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم.روی سینی کاغذ روغنی می اندازیم. به اندازه قاشق چایخوری از خمیر برداشته و با فاصله 3 تا  4 سانتیمتر روی کاغذ روغنی میگذاریم.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای 10 تا 12 دقیقه میپزیم. این بیسکویت زود میسوزد ،مراقب درجه فر و مدت پخت باشید.صبر میکنیم تا بیسکویت ها خنک شوند بعد از کاغذ روغنی جدا میکنیم.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.