بیسکوتی چیه؟ (Biscotti): 

بیسکوتی یک دسر ایتالیایی است که با شکر و روغن کم تهیه میشود. (البته در حال حاضر به خیلی از شیرینی های خشک در ایتالیا بیسکوتی گفته می شود، اما آن چه دراینجا توضیح داده می شود همان چیزی است که در شیرینی پزی به بیسکوتی معروف است ).

خمیر بیسکوتی 
برش بیسکوتی 
بیسکوتی 
بیسکوتی 

پخت این دسر در دو مرحله انجام میگیرد. خمیر تهیه شده را بر حسب مقدارش به صورت1 تا 2رول در می آوریم. بعد از پخت مرحله اول، رول را از سینی فر خارج کرده، 15 تا 20 دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود. سپس رول را  به صورت صاف یا مورب، و به پهنای 1 تا 2 سانت با یک کارد اره ای تیز بریده، برش ها را از پهلو روی سینی فر قرار داده و دوباره برای 10 تا 15 دقیقه داخل فر می گذاریم. پس از این مدت، برش ها را از سمت مقابل روی سینی می گذاریم و مجدد 10 تا15 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا برشته و خشک شود. اگر مایلید بیسکوتی ها خشک و برشته شوند برشهای باریکتر بزنید واگر میخواهید نرمتر باشند فاصله برش ها را بیشتر کنید. بیسکوتی را با خیساندن در چای یا قهوه میل کنید. این شیرینی به دلیل نحوه پخت قابلیت نگهداری بالایی دارد و می توان برای چند ماه آن را در ظرف مناسب، بدون تغییر طعم نگهداری کرد.

 

مطالب مرتبط:

 

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.