مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

آب لیمو

پوست رنده شده لیمو

وانیل

بیکینگ پودر

پسته(بدون نمک)

2 و 12 پیمانه

3 عدد

12 پیمانه+2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

18 قاشق چایخوری

1 و 12 قاشق چایخوری

1 پیمانه

 

طرز تهیه بیسکوتی پسته و لیمو:

تخم مرغ ها، وانیل، پوست و آب لیمو را با همزن 1 دقیقه می زنیم. شکر را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر به همزدن ادامه می دهیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر و بعد پسته ها را می ریزیم. سینی فر را چرب می کنیم. خمیر را 2 قسمت کرده و روی سینی به شکل رول درمی آوریم. خمیر را به ضخامت 5/1 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده، 25 تا 30 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. 15 تا 20 دقیقه بعد از خروج از فر، وقتی کمی خنک شد به صورت اریب به پهنای حداکثر1 سانت می بریم. با دمای 120 تا 140 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه برای هر طرف داخل فر می گذاریم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.