مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

روغن

شکر

آب پرتقال

پوست رنده شده پرتقال

وانیل

بیکینگ پودر

4 و 12 پیمانه

3 عدد

14 پیمانه

23 پیمانه

12 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

3 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی پرتقالی:

تخم مرغ ها، وانیل و شکر را با همزن می زنیم. روغن، آب و پوست پرتقال را می ریزیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه می کنیم. روی سطح آردپاشی شده کمی ورز می دهیم. سینی فر را چرب می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و هر قسمت را به شکل رول در آورده و روی سینی می گذاریم. ضخامت رول ها به 2 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده 30 تا 35 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. 15 تا 20 دقیقه بعد از خروج از فر به صورت اریب به پهنای یک و نیم سانت می بریم. برش ها را روی سینی می چینیم و برای هر طرف، 20 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد داخل فر می گذاریم.

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.