مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

روغن

شیر

پودر نارگیل

وانیل

بیکینگ پودر

2 پیمانه

2 عدد

12 پیمانه

3 قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری

12 پیمانه

14 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی نارگیل:

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

روغن، شیر، شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با مفتول سیمی می زنیم. مخلوط آرد و ... را اضافه کرده و با دست یا قاشق چوبی هم می زنیم. پودر نارگیل را می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و هر قسمت را رول می کنیم. روی سینی چرب شده گذاشته و رول ها را به ضخامت حداکثر 2 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده، به مدت 20 تا 25 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. بعداز پخت اول صبر می کنیم تا رول ها خنک شوند. به پهنای 1 تا 1/5 سانت می بریم. با دمای 160 درجه، 8 تا 10 دقیقه برای هر طرف، دوباره داخل فر می گذاریم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.