مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

روغن

قهوه فوری

پودر کاکائو

بادام خرد شده

آب داغ

وانیل

بیکینگ پودر

3 تا 3 و 12 پیمانه

34 پیمانه

3 عدد

1 پیمانه

14  پیمانه

1 قاشق غذاخوری

14 پیمانه

13 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

18 قاشق چایخوری

2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی موکا:

آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم. قهوه فوری را داخل آب داغ حل می کنیم.

روغن، شکر و قهوه حل شده را با همزن می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. وانیل را می ریزیم. مخلوط آرد و ... را اضافه کرده و با دست یا قاشق چوبی هم می زنیم. بادام را می ریزیم و مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و رول می کنیم. روی سینی چرب شده می گذاریم و به ضخامت 1/5 تا 2 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده، 20 تا 25 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی خنک شد به پهنای 1 تا 1/5 سانت می بریم. 6 تا 8 دقیقه برای هر طرف با 150 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.