مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

روغن

پوست رنده شده لیمو

آب لیمو

بیکینگ پودر

3 تا 3 و 12 پیمانه

3 عدد

23 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی لیمویی:

تخم مرغ ها، روغن، آب و پوست لیمو و شکر را با همزن یا مفتول سیمی کمی می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه می کنیم. روی سطح آردپاشی شده خمیر را کمی ورز می دهیم. سینی فر را چرب می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده، هر قسمت را به شکل رول در می آوریم. طول و عرض رول را می توانید به میل خود تعیین کنید اما ضخامت آن از 2/5 سانت بیشتر نباشد. 25 تا 30 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم. 15 تا 20 دقیقه بعد از خروج از فر به پهنای حداکثر 2 سانت به صورت اریب می بریم. برای هر سمت برش ها، 15 تا 20 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد مجددا داخل فر می گذاریم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.