بیسکوتی قهوه و گردو
مواد لازم:
آرد
تخم مرغ
شکر
روغن
قهوه فوری
گردو خرد شده
آب داغ
وانیل
بیکینگ پودر
2 تا 2 و 1⁄2 پیمانه
3 عدد
3⁄4 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1⁄2 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1⁄4 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکوتی قهوه و گردو:
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. در ظرف کوچکی قهوه فوری و آب داغ را مخلوط کرده هم می زنیم تا حل شود.
شکر، روغن. تخم مرغ را با مفتول سیمی یا همزن می زنیم. وانیل و قهوه حل شده را می ریزیم. سپس مخلوط آرد و .... را بتدریج اضافه کرده و با دست یا قاشق چوبی هم می زنیم. گردو را ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. خمیر کمی چسبناک است. با دستهای مرطوب یا آغشته به آرد خمیر را دو قسمت کرده و رول می کنیم. سینی فر را چرب می کنیم. رول ها را روی سینی گذاشته و به ضخامت 1/5 تا 2 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 تا 25 دقیقه می پزیم. وقتی خنک شد برشهای 1 تا 2 سانتی می زنیم. سپس برای هر طرف 6 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد داخل فر می گذاریم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی
دیدگاهها