مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

روغن

قهوه فوری

گردو خرد شده

آب داغ

وانیل

بیکینگ پودر

2 تا 2 و 12 پیمانه

3 عدد

34 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

12 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

14 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی قهوه و گردو:

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم. در ظرف کوچکی قهوه فوری و آب داغ را مخلوط کرده هم می زنیم تا حل شود.

شکر، روغن. تخم مرغ را با مفتول سیمی یا همزن می زنیم. وانیل و قهوه حل شده را می ریزیم. سپس مخلوط آرد و .... را بتدریج اضافه کرده و با دست یا قاشق چوبی هم می زنیم. گردو را ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. خمیر کمی چسبناک است. با دستهای مرطوب یا آغشته به آرد خمیر را دو قسمت کرده و رول می کنیم. سینی فر را چرب می کنیم. رول ها را روی سینی گذاشته و به ضخامت 1/5 تا 2 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 تا 25 دقیقه می پزیم. وقتی خنک شد برشهای 1 تا 2 سانتی می زنیم. سپس برای هر طرف 6 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد داخل فر می گذاریم.

مطالب مرتبط:

 

دیدگاه‌ها  

#1 بیسکوتی قهوه و گردوNegar 1397-09-07 21:22
Nemiahe bejaie shekar az shirin konande digei estefade konin ?
گزارش به مدیر
#2 پاسخ: بیسکوتی قهوه و گردوadmin 1397-11-25 14:02
میتونید از شیرین کننده دیگه ای استفاده کنید. اگر شیرین کننده تون مایع باشه به آرد بیشتری نیاز خواهید داشت. و به این هم دقت کنید که در صورت استفاده از عسل دمای فر و مدت پخت رو کمتر کنید .بابت تاخیر عذرخواهی می کنم.
گزارش به مدیر

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.