مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

روغن

قهوه فوری

آب داغ

وانیل

بیکینگ پودر

2 و 34 تا 3 پیمانه

2 عدد

12 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

18 قاشق چایخوری

2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی قهوه:

قهوه فوری و آب داغ را مخلوط می کنیم تا قهوه حل شود. سپس با روغن، شکر، تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده و با همزن یا مفتول سیمی کمی می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت می کنیم. سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم. هر دو قسمت خمیر را به شکل رول درآورده و روی سینی به ضخامت 5/1 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده،30 تا 35 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی کمی خنک شد، به ضخامت یک و نیم سانت به صورت اریب می بریم و برای هر طرف به مدت 10 دقیقه، با دمای 120 تا 140 درجه سانتیگراد داخل فر می گذاریم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.