بیسکوتی قهوه
مواد لازم:
آرد
تخم مرغ
شکر
روغن
قهوه فوری
آب داغ
وانیل
بیکینگ پودر
2 و 3⁄4 تا 3 پیمانه
2 عدد
1⁄2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1⁄8 قاشق چایخوری
2 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکوتی قهوه:
قهوه فوری و آب داغ را مخلوط می کنیم تا قهوه حل شود. سپس با روغن، شکر، تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده و با همزن یا مفتول سیمی کمی می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت می کنیم. سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم. هر دو قسمت خمیر را به شکل رول درآورده و روی سینی به ضخامت 5/1 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده،30 تا 35 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی کمی خنک شد، به ضخامت یک و نیم سانت به صورت اریب می بریم و برای هر طرف به مدت 10 دقیقه، با دمای 120 تا 140 درجه سانتیگراد داخل فر می گذاریم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی