مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

روغن

شیر

زعفران آب کرده

کشمش

وانیل

بیکینگ پودر

2 و 14 پیمانه

2 عدد

12 پیمانه

2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

12 پیمانه

12 قاشق چایخوری

2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی ساده(وانیلی):

روغن، تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول سیمی کمی می زنیم. شیر را اضافه می کنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را می ریزیم. سینی فر را چرب می کنیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل رول درآورده و روی سینی می گذاریم. ضخامت خمیر را به 5/1 تا 2 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده،30 تا 35 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کمی خنک شود(15 تا 20 دقیقه). سپس روی سطح کارمان، به شکل اریب و به پهنای 5/1 تا 2 سانت می بریم. از سمت بریده شده روی سینی می چینیم و15 تا 20 دقیقه دیگر داخل فر می گذاریم. برای سمت مقابل هم همین مدت درون فر می گذاریم تا تغییر رنگ داده و برشته شود.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.