بیسکوتی زعفرانی
مواد لازم:
آرد
تخم مرغ
روغن
شکر
آب پرتقال
پوست رنده شده پرتقال
پودر کاکائو
وانیل
بیکینگ پودر
3 پیمانه
2 عدد
2⁄3 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1⁄3 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1⁄2 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکوتی زعفرانی:
کشمش را نیم ساعت قبل از شروع کار در آب ولرم می خیسانیم. بعد از نیم ساعت آب اضافی را خالی می کنیم.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.
شکر، روغن، پوست پرتقال و زعفران را با مفتول سیمی یا همزن می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم. شیر را می ریزیم و هم می زنیم. مخلوط آرد و ....، و سپس کشمش را می ریزیم. کاملا مخلوط می کنیم. اگر کمی چسبنده بود ادامه کار را با دستهای آغشته به آرد انجام می دهیم. خمیر را دو قسمت می کنیم. رول کرده و به ضخامت حد اکثر 2 سانت می رسانیم. روی سینی چرب شده قرار می دهیم. در فر از قبل گرم شده، 30 تا 35 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی خنک شد به پهنای 1 سانت می بریم. از پهلو روی سینی قرار می دهیم و10 تا 15 دقیقه با 160 درجه (برای هر طرف) داخل فر می گذاریم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی