مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

روغن

شکر

آب پرتقال

پوست رنده شده پرتقال

پودر کاکائو

وانیل

بیکینگ پودر

4 و 12پیمانه+2 قاشق غذاخوری

2 عدد

14 پیمانه

1 پیمانه

1 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

18 قاشق چایخوری

3 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی دو رنگ:

4 و2/1 پیمانه آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

روغن، آب و پوست پرتقال وشکر را با مفتول سیمی یا همزن می زنیم. تخم مرغ ها را اضافه می کنیم وکمی می زنیم. مخلوط آرد و ... را می ریزیم. خمیر را دو قسمت می کنیم. به یک قسمت 2 قاشق غذاخوری آرد باقیمانده را اضافه کرده وکمی ورز می دهیم. به قسمت دیگر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود. هر رنگ خمیر(ساده و کاکائویی) را چند قسمت می کنیم.دو خمیر را می توانیم به شکل های مختلف کنار هم قرار دهیم: خمیر ساده را به شکل مستطیل و به ضخامت 5 سانت باز کرده، خمیر کاکائویی را رول کرده، وسط خمیر ساده گذاشته، خمیر ساده را دور خمیر کاکائویی می پیچیم. یا خمیر کاکائویی را به شکل مستطیل باز کرده و خمیر ساده را رول کرده و وسط خمیرکاکائویی گذاشته و می پیچیم. یا از هر خمیر تکه ای برداشته، به شکل نوار در می آوریم، دو نوار را کنار هم قرار داده و مثل طناب دور هم می پیچانیم. خمیرهای آماده شده را روی سینی چرب شده می گذاریم. در فر از قبل گرم شده، 25 تا 30 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم. بعد از پخت اول، سینی را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود. به شکل اریب و به ضخامت 1 تا  1/5 سانت می بریم. مجددا 15 تا بیست دقیقه با دمای 150 درجه، برای هر طرف، داخل فر می گذاریم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.