بیسکوتی جو دوسر و گردو
مواد لازم:
جو دوسرآرد شده
آرد گندم(یا جو)
گردو(کاملا خردشده)
شکر
بیکینگ پودر
تخم مرغ
روغن
وانیل
2 پیمانه
3⁄4 پیمانه
1⁄2 پیمانه
2⁄3 پیمانه
1 قاشق چایخوری
3 عدد
2 قاشق غذاخوری
1⁄2 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکوتی جو دوسر و گردو :
جو دوسر را با غذاساز آرد کرده سپس پیمانه می کنیم. جو دوسر آردشده، آرد گندم(یا جو)، گردو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ، روغن، شکر و وانیل را 2 دقیقه با همزن برقی می زنیم. جو دوسر و.... را می ریزیم وبا دست یا قاشق چوبی مخلوط می کنیم. روی ظرف خمیر را می پوشانیم و 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم. سینی فر را چرب می کنیم. با دستان آغشته به آرد(خمیر کمی چسبنده است)روی سینی چرب شده دو رول از خمیر درست می کنیم. رول ها را به ضخامت 2 سانتیمتر می رسانیم. در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزیم. 15 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود. روی سطح کار، با کارد اره ای به شکل مورب و به پهنای 1 تا1/5 سانتیمتر می بریم. برش ها را به پهلو روی سینی می گذاریم. 10 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. سپس بیسکوتی ها را به پهلوی دیگر گردانده و 10 دقیقه دیگر می پزیم.
مطالب مرتبط:
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی