مواد لازم:

آرد

بیکینگ پودر

روغن

شکر

آب لیمو

تخم مرغ

وانیل

بادام درسته

پوست رنده شده لیمو

3 و 14 پیمانه

2 قاشق چایخوری

14 پیمانه

34 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

3 عدد

14 پیمانه

1 پیمانه

1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بیسکوتی بادام و لیمو:

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

شکر و روغن را با همزن می زنیم. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده، وانیل را می ریزیم. پوست و آب لیمو را اضافه می کنیم. مخلوط آرد و ... را ریخته و با دست یا قاشق چوبی مخلوط می کنیم. بادام را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و هر قسمت را رول می کنیم. روی سینی چرب شده قرار می دهیم. در فر از قبل گرم شده،30 تا 35 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی خنک شد به پهنای 1 تا 5/1 سانت می بریم. از پهلو روی سینی قرار می دهیم. مجددا داخل فر می گذاریم و برای هر طرف 10 تا 15 دقیقه با 150 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.