مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

بیکینگ پودر

روغن

شکر

آلبالوی خشک(بدون هسته)

وانیل

بادام درسته

3 پیمانه

3 عدد

2 قاشق چایخوری

2 قاشق غذاخوری

23 پیمانه

12 پیمانه

14 پیمانه

12 پیمانه

 

طرز تهیه بیسکوتی بادام و آلبالو:

آلبالوها را داخل آب ولرم می خیسانیم .بعد از نیم ساعت داخل آبکش میریزیم تا  آب اضافی خارج شود. تخم مرغ ها، شکر، وانیل و روغن را با مفتول سیمی یا همزن کمی می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه می کنیم. آلبالو و بادام را ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. روی سطح آردپاشی شده کمی ورز داده و به دو رول بزرگ یا 4 رول کوچک تقسیم می کنیم. سینی فر را چرب می کنیم. رول ها را به ضخامت 2 تا 2/5 سانت رسانده و به سینی فر منتقل می کنیم. 25 تا 30 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. از سینی فر خارج کرده و وقتی کمی خنک شد(15 تا 20 دقیقه بعد از خروج از فر) به ضخامت 1/5 سانت می بریم. برش ها را 5 تا 10 دقیقه برای هر طرف، با 160 درجه سانتیگراد می پزیم.

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.