بیسکوتی بادام و آلبالو
مواد لازم:
آرد
تخم مرغ
بیکینگ پودر
روغن
شکر
آلبالوی خشک(بدون هسته)
وانیل
بادام درسته
3 پیمانه
3 عدد
2 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2⁄3 پیمانه
1⁄2 پیمانه
1⁄4 پیمانه
1⁄2 پیمانه
طرز تهیه بیسکوتی بادام و آلبالو:
آلبالوها را داخل آب ولرم می خیسانیم .بعد از نیم ساعت داخل آبکش میریزیم تا آب اضافی خارج شود. تخم مرغ ها، شکر، وانیل و روغن را با مفتول سیمی یا همزن کمی می زنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه می کنیم. آلبالو و بادام را ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. روی سطح آردپاشی شده کمی ورز داده و به دو رول بزرگ یا 4 رول کوچک تقسیم می کنیم. سینی فر را چرب می کنیم. رول ها را به ضخامت 2 تا 2/5 سانت رسانده و به سینی فر منتقل می کنیم. 25 تا 30 دقیقه با 160 درجه سانتیگراد می پزیم. از سینی فر خارج کرده و وقتی کمی خنک شد(15 تا 20 دقیقه بعد از خروج از فر) به ضخامت 1/5 سانت می بریم. برش ها را 5 تا 10 دقیقه برای هر طرف، با 160 درجه سانتیگراد می پزیم.
- آخرین مطالب
- براونی موز
- شیرینی آرد ذرت ایتالیایی Zaletti
- شیرینی آرد ذرت پرتقالی (ایتالیایی) Polenta cookies
- شیرینی ارده و عسل
- شیرینی ارده و گردو
- شیرینی برشی پای سیب
- شیرینی برشی خرمایی 1
- شیرینی برشی خرمایی 2
- شیرینی برشی مربای زردآلو
- شیرینی برشی مربایی
- شیرینی برشی موزی
- شیرینی جودوسر با خرما
- برگر گیاهی با عدس
- شیرینی جو دوسر با کشمش و گردو (با ارده)
- شیرینی جودوسر و پودر نارگیل
- شیرینی جودوسر و کنجد
- شیرینی جودوسر و کنجد با ارده
- شیرینی دارچینی
- شیرینی رول ارده و خرما
- شیرینی ساندویچ خرمایی