مواد لازم:

آرد

تخم مرغ

شکر

وانیل

بیکینگ پودر

بادام خرد شده

2 و 12 پیمانه

3 عدد

12 پیمانه

14 قاشق چایخوری

2 قاشق چایخوری

12 پیمانه

 

طرز تهیه بیسکوتی بادام :

تخم مرغ ها و وانیل را با مفتول سیمی می زنیم. شکر را اضافه کرده و کمی می زنیم. مخلوط آرد و... را ریخته و با دست یا قاشق چوبی مخلوط می کنیم. بادام را اضافه کرده وکاملا مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و هر قسمت را رول می کنیم. روی سینی چرب شده گذاشته و به ضخامت 2 سانت می رسانیم. در فر از قبل گرم شده، 25 تا 30 دقیقه با 180 درجه سانتیگراد می پزیم. وقتی خنک شد به پهنای 1 تا 5/1 سانت می بریم. برای هر طرف 10 دقیقه با 170 درجه سانتیگراد می پزیم.

مطالب مرتبط:

 

نوشتن دیدگاه

آشپزی سالم

 © نقل مطالب سايت تنها با ذکر منبع و لینک به (www.ashpazi-salem.ir) مجاز است.